Topi se prednost Arsenala

Slavila dva Manchestera, Guardiola oborio rekord

U tjednu iza nas Manchester City se suočio s velikim problemom, istraga je protiv kluba pokrenuta, međutim španjolski strateg je pronašao način da probudi navijače koji su stvorili sjajnu atmosferu na stadionu.
Sport / Nogomet | 12. 02. 2023. u 20:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City je ostvario pobjedu u izuzetno važnom trenutku za klub, kompletnu momčad i Pepa Guardiolu. Na svom terenu City je nadigrao Aston Villu 3:1. Aktualni prvaci su posao završili u prvom poluvremenu, međutim ono što je puno važnije City je smanjio zaostatak za Arsenalom na tri boda, dok je Pep Guardiola upisao 184. pobjedu u 250 ligaških susreta Premiershipa što nije uspjelo niti jednom stručnjaku.

Iza njega je Jurgen Klopp koji je u prvih 250 susreta na "otoku" imao 160 pobjeda, Jose Mourinho je imao 158 pobjeda, Alex Ferguson 152., a Arsene Wenger 146. U tjednu iza nas Manchester City se suočio s velikim problemom, istraga je protiv kluba pokrenuta, međutim španjolski strateg je pronašao način da probudi navijače koji su stvorili sjajnu atmosferu na stadionu.

Već nakon četiri minute City je vodio golom Rodrija nakon kornera Riyada Mahreza. Drugi gol je došao u 39. minuti, Haaland je sjajno reagirao i pronašao Gündogana. U sudačkoj nadoknadi Mahrez je realizirao jedanesterac za velikih 3:0. U drugom dijelu, Aston Villa je preko Watkinsa ublažila poraz. Imali su gosti neke situacije u kojima su mogli zakomplicirati utakmicu u završnici, ali je ostalo 3:1.

Danas je slavio i Manchester United, na gostovanju kod Leedsa. Dugo vremena je na semaforu stajalo početnih 0:0, sve do osamdesete minute. Do trenutka prvog gola bilo je prilika na jednoj i drugoj strani. Na deset minuta prije kraja, Marcus Rashford je glavom pogodio za 0:1. Pet minua kasnije sve je bilo jasno. Leeds je izgubio loptu na sredini terena, Weghorst je proigrao natrčalog Garnacha koji je lagano poentirao za 0:2.

Kopirati
Drag cursor here to close