Novi trener

Slaven Musa stavio na transfer listu čak 12 igrača Čelika

U nastavku priprema Čelika će se pripremati u Zenici, a za sedam dana odlazi na četrnaestodnevne pripreme u Antaliju.
Sport / Nogomet | 15. 01. 2018. u 15:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi stručni stožer NK Čelika, sa Slavenom Musom na čelu, objavio je popis igrača na koje neće računati u sastavu prve ekipe zeničkog premijerligaša.

Na predloženoj transfer listi stručnog stožera nalaze se Muhamed Dehić, Dino Jurković, Mustafa Mušija, Aleksandar Majdanec, Bernad Imamović, Kenan Hafizović, Haris Šehić, Ervin Čomić, Elmir Hadžikadunić, Zlatko Kazazić, Aldin Šarić i Elman Pašalić.

Nova imena na treninzima Čelika su mladi reprezentativac Nemanja Anđušić, igrač Sarajeva koji će biti na šestomjesečnoj posudbi, zatim Predrag Papaz, bivši igrač Bosne iz Visokog, te napadač Toni Livančić, koji je stigao iz zagrebačkog ligaša Rudeša.

Na prvom okupljanju nogometaša Čelika nije bilo Aidina Mahmutovića i Aleksandra Majdanca, dok je najboljem pojedincu jeseni golmanu Mateju Markoviću odobren izostanak, ali će se već sutra pojaviti na treningu.

U nastavku priprema Čelika će se pripremati u Zenici, a za sedam dana odlazi na četrnaestodnevne pripreme u Antaliju.

Nakon povratka nastaviti će sa treninzima i odigravanje pripremnih utakmica u Zenici, sve do 17. veljače kada u prvoj utakmici nastavka prvenstva na Bilinom polju dočekuju momčad Viteza.

Kopirati
Drag cursor here to close