Utakmica

Slaven Musa: Imamo problema pred meč s Crnom Gorom

Nacionalni tim Bosne i Hercegovine priprema se u Zenici gdje će u petak, 23. rujna, odigrati derbi utakmicu petog kola grupe "3" UEFA Lige nacija "B" protiv susjedne Crne Gore.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2022. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odradit ćemo još tri treninga do utakmice s Crnom Gorom. Imamo određenih problema, jer su nam zbog ozlijeda otpali Rade Krunić i Anel Ahmedhodžić. Ipak, igrači koji su ovdje mogu odgovoriti zadacima, rekao je Slaven Musa, trener u stručnom stožeru nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).

Nacionalni tim Bosne i Hercegovine priprema se u Zenici gdje će u petak, 23. rujna, odigrati derbi utakmicu petog kola grupe "3" UEFA Lige nacija "B" protiv susjedne Crne Gore. Tri dana poslije u posljednjem, šestom kolu Bosna i Hercegovina bit će gost Rumuniji.

"Naš primarni i osnovni cilj je da u predstojeće dvije utakmice osvojimo dovoljan broj bodova za prvo mjesto u skupini", istaknuo je Musa, dodavši kako je teren stadiona "Bilino polje" u dobrom stanju.

Naglasio je i kako respektiraju reprezentaciju Crne Gore.

"Rezultati i sedam osvojenih bodova dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Čvrsta su i dobro organizirana reprezentacija s par odličnih pojedinaca. I oni su, kao i mi, hendikepirani pošto im neće igrati najbolji igrač Stefan Savić. Očekujem čvrstu i dobru utakmicu te se nadam da ćemo mi biti ti koji će se na kraju radovati", kazao je Musa.

Poslije četiri odigrana kola Bosna i Hercegovina je prva u grupi s osam bodova, dok Crna Gora ima sedam. Finska je sakupila četiri, a Rumunija tri. U slučaju da popularno zvani "zmajevi" pobijede Crnogorce ovjerili bi prvo mjesto u grupi i ponovo bi se plasirali u elitnu UEFA Ligu nacija "A" u kojoj su bili u prethodnom natjecateljskom ciklusu.

"Možemo biti zadovoljni bodovnim saldom i igrom u sve četiri dosadašnje utakmice. Svaku utakmicu smo se dizali, bili bolji. Junski prozor uvijek je bio nezgodan za nas. Odigrali smo četiri utakmice u 'desetak' dana, međutim, igrači su odreagirali na najbolji način. U timu je dobra atmosfera, vjerujemo da će se zadržati sve do ponedjeljak kada igramo protiv Rumunja i kada ćemo, nadam se, proslaviti naše prvo mjesto u skupini", pričao je Musa.

Utakmica Bosna i Hercegovina - Crna Gora igra se u petak na zeničkom stadionu "Bilino polje" s početkom u 20.45 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close