Nema te vatre, nema tog ognja...

Skjelbred napušta Bundesligu kako bi mogao postati vatrogasac

Skjelbred je za njemačkog prvoligaša iz glavnoga grada odigrao 178 utakmica, a prije toga igrao je i za HSV i Rosenborg. Za norveški nacionalni tim dosad je ubilježio 43 nastupa.
Sport / Nogomet | 24. 06. 2020. u 12:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Per Ciljan Skjelbred (Hertha BSC)

Neki dječački snovi ostaju vječni, bez obzira što mnogima život pruži puno više od onoga čemu su se nadali.

Norveški nogometaš Per Skjelbred (33) nakon sedam godina igranja za Herthu iz Berlina vraća se u domovinu, gdje je potpisao za Trondheim (ugovor do 2023. godine), ali se nada da će u budućnosti ponovno moći raditi kao - vatrogasac!

Per Ciljan Skjelbred je za njemačkog prvoligaša iz glavnoga grada odigrao 178 utakmica, a prije toga igrao je i za HSV i Rosenborg. Za norveški nacionalni tim dosad je ubilježio 43 nastupa.

Ovaj centralni veznjak kaže kako se raduje povratku u domovinu, posebice jer mu obitelj već godinu dana živi u Trondheimu.

"Vidjet ćemo koliko ću još moći igrati. Jednom kad više ne budem mogao držati svoj nivo, prestat ću s nogometom. Dakle, negdje oko 45. godine. Nakon toga ću radi u nogometnoj akademiji Trondheima. Ali, ja želim još raditi i kao vatrogasac. Možda ću preko tjedna raditi s djecom, a za vikend kao vatrogasac", kazao je Per Skjelbred za Bild u nekoj vrsti oproštajnog intervjua prije odlaska iz Njemačke.

Kopirati
Drag cursor here to close