Šutalo i Gvardiol

Sjajni par braniča Vatrenih pred potpisom za nove klubove?

Stoper Dinama na meti je nekoliko klubova, a najpouzdaniji stručnjak za transfere Fabrizio Romano piše kako je Fiorentina poslala ponudu za njega. S druge strane, Gvardiol je ipak sve bliže Manchhester Cityju...
Sport / Nogomet | 26. 07. 2023. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Cropix / Pouzdani braniči: Joško Gvardiol i Josip Šutalo

Josip Šutalo dobio je ponudu iz Serie A, javlja Romano. Šutala već dugo vremena prate brojni europski klubovi, među kojima se u posljednje vrijeme najviše isticao Ajax, a sada je i Fiorentina dala ponudu.

Romano tvrdi da je Fiorentina ponudila 12 milijuna eura za hrvatskog stopera, no zasad nije poznat stav Uprave Dinama o tom transferu.

Šutalo je u Dinamo došao prije devet godina iz Neretve iz Metkovića.

Prije dvije godine bio je na posudbi u Istri 1961. Za hrvatskog prvaka je odigrao je 84 utakmica, zabio je šest golova te četiri puta asistirao. S Dinamom je proslavio tri titule prvaka Hrvatske.

Njemački list Bild donosi nove informacije oko stopera RB Leipziga Joška Gvardiola te njegova transfera u Manchester City.

Nijemci tvrde da je sve blizu konačnog kraja.

"Klubovi su jako blizu dogovora i do dogovora će sigurno doći", piše Bild pa dodaje:

"City trenutno nudi 90 milijuna eura plus neke prilično nerealne bonuse. Leipzig ne pristaje na manje od 100 milijuna eura, ali će na kraju Gvardiol sigurno završiti u Cityju ovog ljeta", piše Bild.

Kopirati
Drag cursor here to close