Hvalevrijedan potez

Široki dao suglasnost TOŠK-u da se polufinale Kupa BiH igra u Tešnju

Širokobriježani su pozitivno odgovorili TOŠK-u te nemaju ništa protiv da se uzvratni susret polufinala Kupa BiH igra na stadionu u Tešnju. Na potezu je Savez...
Sport / Nogomet | 23. 03. 2019. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: NK TOŠK / Stadion Luke u Tešnju

NK Široki Brijeg obavještava sportsku javnost u Bosni i Hercegovini kako je pozitivno odgovorio na upit NK TOŠK Tešanj i dao suglasnost da se uzvratna utakmica polufinala Kupa BiH odigra na Gradskom stadionu Luke u Tešnju.

''S ovim stavom obavijestili smo i Nogometni savez Bosne i Hercegovine čija tijela trebaju donijeti konačnu odluku o mjestu odigravanja uzvratne utakmice polufinala najmasovnijeg natjecanja u državi'', navedeno je na stranicama NK Široki Brijeg.

Podsjetimo, federalni prvoligaš NK TOŠK u uzvratnom susretu polufinala Kupa BiH na svom stadionu Luke u Tešnju ne bi mogao ugostiti NK Široki Brijeg. Prema propozicijama natjecanja u Kupu BiH za sezonu 2018./2019. u članku šest jasno stoji da se završnica Kupa mora igrati na licenciranom premijerligaškom stadionu.

Ranije je potvrđeno da je TOŠK poslao zahtjev Natjecateljskom povjerenstvu NS BiH da se susret ipak odigra u Tešnju, no isti je bio odbijen.

Kopirati
Drag cursor here to close