Polufinale Kupa BiH

TOŠK neće moći na svom stadionu dočekati Široki Brijeg

Prema propozicijama natjecanja u Kupu BiH, završnica Kupa mora igrati na licenciranom premijerligaškom stadionu.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2019. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: NK TOŠK / Stadion Luke u Tešnju

Federalni prvoligaš NK TOŠK u uzvratnom susretu polufinala Kupa BiH neće moći na svom stadionu Luke u Tešnju ugostiti NK Široki Brijeg.

Prema propozicijama natjecanja u Kupu BiH za sezonu 2018./2019. u članku šest jasno stoji da se završnica Kupa mora igrati na licenciranom premijerligaškom stadionu.

Za SportSport.ba je potvrđeno da je TOŠK poslao zahtjev Natjecateljskom povjerenstvu NS BiH da se susret ipak odigra u Tešnju, no isti je odbijen.

TOŠK tako neće moći u svom gradu dočekati favorizirani Široki Brijeg u povijesnom susretu.

Podsjećamo, prvi susret na rasporedu je 3. travnja na Pecari, dok se uzvrat igra 10. travnja, a još uvijek nije poznato na kojem stadionu i u kojem gradu će TOŠK biti domaćin.

TOŠK će odustati od natjecanja?!

''Nije isključeno da istupimo iz natjecanja. Ne treba zaboraviti da je TOŠK na svom stadionu nekada igrao Premijer ligu i ispunjava sve uvjete u Prvoj ligi FBiH. Nije to neki klub koji ima livadu i dvije vratnice... Ako nam Savez nije spreman izaći u susret, onda ne treba biti najmasovnije natjecanje'', izjavio je predsjednik TOŠK-a Edin Jabandžić za SportSport.ba.

Jabandžić kaže da je ovu informaciju pročitao u medijima te da još nije dobio službeni ''odbijanac'' iz Saveza.

''Što da kažem... Nadam se da nije istina, ako je to moguće, jer mi nismo još nismo dobili odluku, saznali smo od vas. Ostaje teza da završnicu Kupa mogu igrati samo premijerligaši, a ovi ostali remete već zacrtane ciljeve Saveza'', priča Jabandžić.

Kopirati
Drag cursor here to close