1/8 finala Kupa BiH

Široki Brijeg - Vitez: Ulaz besplatan, pravdu dijeli Mostarac

Branitelj naslova pobjednika Kupa BiH, Široki Brijeg, na Pecari dočekuje Vitez u osmini finala Kupa, a ulaz na stadion će biti besplatan
Sport / Nogomet | 24. 10. 2017. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega u srijedu, 25. listopada, s početkom u 18.00 sati na stadionu Pecara dočekuju Vitez u osmini finala Kupa BiH.

Branitelj naslova očekuje pobjedu i prolaz, a sve ostalo bi bilo ravno velikom iznenađenju. Podsjećamo, od ove sezone u osmini finala Kupa igra se samo jedna utakmica.

Iz NK Široki Brijeg je za Bljesak.info potvđeno da će ulaz na ovaj susret biti besplatan, a za gledatelje će biti otvorena tribina Sjever dok če Jug biti otvoren samo za akreditirane novinare i snimatelje.

Također, iz kluba su nam kazali da su za navijače pripremili nagradnu igru na službenoj Facebook stranici NK Široki Brijeg koja će početi u utorak u 20.00 sati.

Nogometni savez BiH objavio je popis službenih osoba za utakmice osmine finala Kupa BiH, tako će pravdu na Pecari dijeliti Samir Spahalić iz Mostara dok će mu pomoćnici biti Sarajlije Haris Baković i Enes Đozić. Četvrti sudac će biti Duvnjak Tomislav Čuić, a delegat Mile Mandić iz Kozarske Dubice.

Osmina finala Kupa BiH:

Željezničar - Mladost
Široki Brijeg - Vitez
Svatovac - Sloga Simin Han
Leotar - Zvijezda 09
Bratstvo - Sloboda
Borac - Krupa
Rudar (P) - Čelik
Olimpic - GOŠK

Kopirati
Drag cursor here to close