Prva polufinalna utakmica

Široki Brijeg na korak od finala Kupa: Bagarić s dva pogotka srušio TOŠK

Domaći su kroz cijeli susret imali terensku nadmoć te su opravdali status favorita u ovom dvomeču.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2019. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega slavili su s 2:0 protiv federalnog prvoligaša TOŠK-a u prvom polufinalnom susretu Kupa BiH igranom u srijedu na stadionu Pecara u Širokom Brijegu.

Domaći su kroz cijeli susret imali terensku nadmoć te su opravdali status favorita u ovom dvomeču.

Dražen Bagarić je u 39. minuti postigao golčinu kada je potegnuo s vrha šesnaesterca, iskosa s desne strane, a lopta mu je odlično ''sjela'' i završila u rašljama gostujućeg vratara.

U drugom dijelu susreta gosti su se nastavili braniti, a ''Plavo-bijeli'' su imali posjed te su pokušavali doći do drugog pogotka kako bi mirno otputovali na uzvratni susret.

U tom naumu su uspjeli u 76. minuti kada je Bagarić postigao svoj drugi pogodak iz neposredne blizine, a prethodno je loptu ubacio Josip Ćorluka.

Centimetri su dijelili Bagarića u 87. minuti od hat-tricka. Stipo Marković je s lijeve strane poslao odličnu loptu, no napadač domaćih nije uspio zahvatiti loptiu.

Uzvratni susret na rasporedu je za tjedan dana na stadionu ''Bilino polje'' u Zenici s obzirom da Nogometni savez BiH nije dopustio molbu TOŠK-a da se susret igra na Gradskom stadionu Luke u Tešnju.

Naime, propozicije natjecanja zahtijevaju da se polufinale Kupa BiH moraju igrati na premijerligaškim stadionica. Čelne ljude u Savezu nije uvjerila ni suglasnost NK Široki Brijeg da se uzvrat odigra u Tešnju.

Kopirati
Drag cursor here to close