Ogromno priznanje

Siniša Mihajlović u talijanskoj Kući slavnih

Priliku da se posthumno nađe u njoj dobio je i Siniša Mihajlović, a također pored njega će biti uvedeni u Kuću slavnih i Gianfranco Zola, Zinedine Zidane, Jose Mourinho, Alessandro Altobelli...
Sport / Nogomet | 16. 03. 2023. u 20:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novih deset nogometaša dobilo je priliku naći se u talijanskoj nogometnoj Kući slavnih, koja je ustanovljena 2011. godine od strane Nogometnog saveza Italije.

Ova inicijativa je pokrenuta kako bi se očuvala uspomena na sve legende, trenere i suce koje su ostavile trag u nogometu u Italiji.

Priliku da se posthumno nađe u njoj dobio je i Siniša Mihajlović, a također pored njega će biti uvedeni u Kuću slavnih i Gianfranco Zola, Zinedine Zidane, Jose Mourinho, Alessandro Altobelli, Cristiana Girelli, Ernesto Pellegrini i Erno Egri Erbstein, prenosi N1

Posebna nagrada koja je prethodno bila namijenjena Gianniju Breri, pripast će velikanu talijanskog sportskog novinarstva, koji je preminuo prije tri mjeseca, Mariju Sconcertiju, dok Fair play nagrada nazvana po Davideu Astoriju ide u ruke Luke Martellija, mladog suca koji je prošle sezone prekinuo meč kako bi otišao i pomogao svom ocu koji se nalazio na tribinama, a kojem je bio neophodan defibrilator.

Kopirati
Drag cursor here to close