Iznenađeni?

Simović: Jeste, namjestili smo utakmicu s Hajdukom

"Mi do tada nismo primili gol kod kuće. Ja kažem: "Momci, ako moramo, moramo". Ipak je Hajduk - Hajduk. Ako tako kažu, mora tako biti ", kaže Simović.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2022. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoran Simovića ljubitelji nogometa pamte najviše kao golmana Hajduka, Galatasaraya i reprezentacije. Međutim, ovaj Crnogorac je prvo stao na gol Napretka iz Kruševca, nekadašnjeg prvoligaša koji je krajem osamdesetih izborio nastup u Europi.

Klub je sezonu 1979/80 završio na četvrtom mjestu, pa je igrao u prvom kolu Kupa UEFA protiv Dynamo Dresdena. Upravo je Simović gostujući u emisiji "Mojih 11" izdvojio jednu od utakmica iz te sezone u kojoj je Napredak došao do Kupa UEFA. Utakmicu 31. kola u kojoj su
Hajduk i Napredak remizirali odigravši na kraju 2:2.

"Mora se istina uvijek saznati", rekao je Simović.

"Mi do tada nismo primili gol kod kuće. Ja kažem: "Momci, ako moramo, moramo". Ipak je Hajduk - Hajduk. Ako tako kažu, mora tako biti. Sjećam se kada smo igrali prve godine, bilo je 1:1, sjećam se da je Šurjak krenuo sam prema golu i - stane, onaj mu uzme loptu. I - onda postaješ dužnik. A tamo kad dođeš kod njih, napune te koliko hoće, nitko te ništa ne pita, kakav dogovor...", dodao je Simović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close