Cholo u svom stilu

Simeone: Nismo mi toliko glupi

Ne moram davati mišljenje govori li netko dobro ili ne. S prijezirom nas hvale elokventniji, inteligentniji. Ali nismo ni mi, koji smo malo manje elokventniji, toliko glupi", rekao je Cholo nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2022. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva duela četvrtfinala Lige prvaka Manchester Cityja i Atletico Madrida vrlo brzo će se zaboraviti, barem ako pričamo o igri, nekom čistom nogometu. Međutim, očekivano puno više će se pričati o nekom "sirovom" nogometu, duelima, kartonima, nervozi koja je kulminirala u završnici. Pa onda i tome što se događalo po završetku utakmice, na putu prema svlačionicama. Ipak, nešto više prilika je bilo u ovoj drugoj utakmici, Manchester City je bio u podređenom položaju u drugom dijelu, ali je sačuvao taj gol prednosti iz prve. Naravno da je "svoju" utakmicu igrao i Diego Simeone.

"Možemo biti ponosni kako smo igrali protiv jedne velike momčadi kao što je Manchester City. Naravno da boli kad ste eliminirani, ali volim da vidim kad se momčad bori i daje sve od sebe. Čestitamo rivalu na prolazu, ali odigrali smo odličnu utakmicu. Ne moram davati mišljenje govori li netko dobro ili ne. S prijezirom nas hvale elokventniji, inteligentniji. Ali nismo ni mi, koji smo malo manje elokventniji, toliko glupi", rekao je Cholo nakon utakmice na novinarski upit o Guardiolinom nepoštivanju.

Kopirati
Drag cursor here to close