AúpaAtleti

Simeone: Kalinić ostavlja dobar dojam

“Bio je dobar protiv Sant Andreua a danas je ponovo dobro odigrao. To nas čini zadovoljnima jer ga trebamo”, napomenuo je Simeone koji je srdačno i žestoko zagrlio 30-godišnjeg napadača nakon pogotka.
Sport / Nogomet | 08. 12. 2018. u 17:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Kalinić je u subotu zabio prvi ligaški gol za Atlético Madrid nakon čega je trener Diego Simeone istaknuo kako hrvatski napadač koristi prilike koje mu u posljednje vrijeme daje.

"Kalinić dobro radi. Došao je kod nas nakon teške sezone u Milanu a sada mu se ukazuju prilike. On zna da ja prema nikome nemam obvezu, o tome smo razgovarali, no na mene ostavlja jako dobar dojam i zato dobiva priliku”, rekao je Simeone na konferenciji za medije podno stadiona Wanda Metropolitano u Madridu.

Ondje je Atlético s 3-0 pobijedio Deportivo Alavés izjednačivši se s Barcelonom na vrhu prvenstvene tablice premda Katalonci imaju utakmicu manje. Kalinić je u 25. minuti zabio za 1-0 što mu je prvi prvenstveni pogodak od kada je prije četiri mjeseca došao iz Milana. U srijedu je na istom stadionu bio zabio gol i u pobjedi od 4-0 nad četvrtoligašem Sant Andreuom u 1/16 finala kupa, prenosi Hina.

“Bio je dobar protiv Sant Andreua a danas je ponovo dobro odigrao. To nas čini zadovoljnima jer ga trebamo”, napomenuo je Simeone koji je srdačno i žestoko zagrlio 30-godišnjeg napadača nakon pogotka. “Kalinić traži svoje mjesto u momčadi. Bez obzira na golove radi dobar posao, kada prima loptu leđima okrenut golu, kada se nudi igračima da primi loptu…”, dodao je Simeone.

Napadač Diego Costa je prošli tjedan otputovao u Brazil kako bi operirao ozlijeđenu lijevu nogu pa će izbivati s terena oko 3 mjeseca. Simeone stoga traži igrača koji će s Antoineom Griezmannom biti u vrhu napada u formaciji 4-4-2.

“Vodim se dojmom kojeg na mene ostavljaju igrači, prema onome kakvima mi se čine i prema onome što vjerujem da je najbolje za momčad”, rekao je Simeone.

Kopirati
Drag cursor here to close