Lakše od očekivanog

Siloviti Zrinjski prošetao se Tuzlom, tri gola Miloša Filipovića

U prvoj utakmici 11. kola, te prvoj utakmici nakon prvenstvene stanke, Zrinjski je lakše nego se očekivalo razbio Tuzla City na Tušnju s 4:0. 
Sport / Nogomet | 16. 10. 2020. u 16:45 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Tuzla dočekala Zrinjski s tri boda viška, Plemići su se postavili autoritativno i već do poluvremena riješili pitanje pobjednika.
 
Gosti su poveli u 19. minuti preko svoje udarne igle Bilbija - Filipovć, s tim da su ovaj put zamijenili uloge. Nemanja Bilbija je lijepo spustio glavom loptu za Filipovića, a ovaj je zakucao loptu u vrata Tuzle.
 
Nakon pola sata bilo je 2:0, nakon Filipovićevog udarca lopta se odbila do Ognjena Todorovića, koji ju je smirio i pogodio mrežu iza Muminovića. Par minuta prije toga Josip Ivančić je pogodio vratnicu.
 
Zrinjski je sve riješio u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Tičinović je bio asistent, a svoj drugi pogodak postigao je Filipović. U drugom dijelu Zrinjski je inicijativu prepustio svom domaćinu, ali je na kraju i uvećao svoju pobjedu.
 
Todorović je bio asistent, a hat-trick je kompletirao Miloš Filipović.
 
 
Treba reći i da je debi u ovoj utakmici za Zrinjski ubilježio Suad Sahiti koji je četiri minute prije kraja odmijenio upravo Filipovića.
 
Momčad Mladena Žižovića tako je na najbolji način otvorila seriju od sedam utakmica do sljedeće pauze, a u srijedu će igrati osminu finala Kupa protiv Slavije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close