La Liga

Sevilla sve dublje tone, domaći poraz od Alavesa

Nogometaši Seville nastavljaju nizati loše rezultate u španjolskom prvenstvu. U susretu 20. kola Primere Sevilla je na svom travnjaku izgubila od Alavesa sa 2-3 upisavši treći uzastopni poraz.
Sport / Nogomet | 12. 01. 2024. u 23:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bio je to ujedno i peti poraz u zadnjih šest kola, a još poraznije zvuči podatak kako je momčad Ivana Rakitića u zadnjih 14 kola upisala samo jednu pobjedu.

Gosti su poveli u 26. minuti golom Nahuela Tenaglija, a 40. minuti je Kike Garcia povisio na 2-0. Smanjio je Rafa Mir u 70. minuti, da bi Lucas Ocampos u 82. minuti iz kaznenog udarca izjednačio.

Ipak, u posljednjim trenucima susreta Ruben Duarte je pogodio za 3-2 i pobjedu Alavesa koji se sada nalazi na 13. mjestu sa 20 bodova.

GOLOVI

Sevilla je nakon ovog poraza ostala na 16. mjestu sa 16 bodova, samo bod više od zone ispadanja.

Na vrhu ljestvice se nalaze Real Madrid i Girona sa po 48 bodova, sedam više od Barcelone.

Girona u ovom kolu gostuje kod Almerije, dok je utakmica između Getafea i Real Madrida odgođena za 1. veljače zbog obveza "Kraljevskog kluba" u španjolskom Superkupu. Ogled između Barcelone i Osasune je pomaknut na 30. siječnja.

Barca i Osasuna su igrale u četvrtak u polufinalu Superkupa, a katalonski sastav je pobijedio 2-0. Barcelna će u finalu u nedjelju igrati protiv Real Madrida koji je nakon produžetaka porazio Atletico Madrid sa 5-3, piše Hina.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close