Real siguran

Šestica Reala, Benzema ostvario hat-trick za sedam minuta

Benzema je sa ova tri današnja gola došao do brojke od 14 postignutih, prvi konkurent za trofej Pichichi, vodeći strijelac Primere Robert Lewandowski, ima tri više.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2023. u 18:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid nastavlja svoju nemoguću misiju u borbi za naslov prvaka Španjolske. Ostvarena je očekivana pobjeda, Valladolid je doživio težak poraz, teniskim rezultatom 6:0. U glavnoj ulozi je bio neumorni Karim Benzema koji je postigao hat-trick.

Za hat-trick Francuzu je trebalo ukupno sedam minuta, od 29. do 36. Pored Francuza golove za Real u ovom susretu su postigli
Rodrygo u prvom dijelu, u drugom dijelu među strijelce su se upisali i Marco Asensio u 72. minuti, te Lucas Vazquez u drugoj minuti nadoknade. Dodajmo i kako je Rodrygo osim vodećeg gola upisao i tri asistencije. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić utakmicu je pratio s klupe.

Benzema je sa ova tri današnja gola došao do brojke od 14 postignutih, prvi konkurent za trofej Pichichi, vodeći strijelac Primere Robert Lewandowski, ima tri više. U svim natjecanjima u kojima je nastupio Francuz bilježi 22 pogotka i trenutno nije ni blizu tome da ponovi vanserijsku prošlu sezonu koju je okrunio s 44 gola, no još jedna Zlatna kopačka sada mu se nalazi u vidokrugu. Da, ima ispred sebe još jednog starog mačka, ali bit će mu to itekako dobar izazov.

U prvom nedjeljnom susretu nogometaši Celte i Almerije odigrali su bez pobjednika 2:2 u Vigu. Dva puta su vodili gosti. Prvo je srpski nogometaš Babić u sedmoj minuti pogodio za 1:0 Almerije, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Seferović. Novo vodstvo Almeria je osigurala u 32. minuti kada je strijelac bio Puigmal, ali je deset minuta kasnije izjednačio Carles Perez. U drugom poluvremenu nastavile su se nizati dobre prilike na obje strane, ali se mreže sve do kraja više nisu tresle te su klubovi uzeli po jedan bod.

Kopirati
Drag cursor here to close