Planovi

Real Madrid u lovu na Vlahovića?

Konkurencija u mogućem transferu mu je napadač Tottenhama Harry Kane
Sport / Nogomet | 21. 03. 2023. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici Reala razmatraju opcije u napadu budući da je Karim Benzema već u ozbiljnim godinama te mu ugovor ističe na kraju aktualne sezone, a jedna od glavnih želja je srbijanski reprezentativac Dušan Vlahović (23), navodi As.

Naime, napadač Juventusa je trenutno jedna je od Realovih opcija za rezervu Benzemi prije nego što klub krene u dovođenje prvih želja - Kyliana Mbappea ili Erlinga Haalanda, prenosi Klix.

Vlahović je lakše dohvatljiv od ubitačnog dvojca za sljedeću sezonu, a konkurencija u mogućem transferu mu je napadač Tottenhama Harry Kane.

Reprezentativac Srbije se već spominjao u kontekstu prelaska u Madrid, a navodno je bio na korak od odlaska iz financijski opterećenog Juventusa i u zimskom prijelaznom roku.

Španjolci pišu da je Manchester United bio ozbiljno zaitneresiran, ali su pregovori prekinuti pred realizacijom transfera na inzistiranje Vlahovićevog menadžera.

As navodi da je Vlahović kompatibilniji s Benzemom nego što bi to bio Kane, smatrajući da bi francuski i engleski napadač bacali sjenu jedan na drugog.

Vlahović ima aktualni ugovor s Juventusom do kraja lipnja  2026. godine, a ove sezone je za Staru damu postigao 11 golova i asistirao za njih još četiri.

 

Kopirati
Drag cursor here to close