Iako još nije potpisao

Schweinsteiger: Kane u Bayernu novi Lewandowski

Ranije je objavljeno da je Bayern poslao novu ponudu Tottenhamu od 100 milijuna eura za 29-godišnjeg engleskog strijelca.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2023. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši igrač Bayerna i legenda njemačkog nogometa Bastian Schweinsteiger smatra da bi Harry Kane odlično pristajao momčadi iz Münchena. Još je neizvjesno gdje će kapetan Tottenhama igrati sljedeće sezone.

"Kane bi mogao biti idealna zamjena za Lewandowskog u Bayernu. Pitanje je samo želi li doista preseliti u München. U svakom slučaju, u ovom klubu imao bi puno veće šanse za osvajanje titula nego u Tottenhamu", rekao je Bastian Schweinsteiger.

Ranije je objavljeno da je Bayern poslao novu ponudu Tottenhamu od 100 milijuna eura za 29-godišnjeg engleskog strijelca.

Ponavlja se situacija kao u slučaju Kyliana Mbappea i PSG-a. Tottenham ne želi prodati Kanea, no uvjet je da potpiše novi ugovor, jer mu sadašnji ističe sljedećeg ljeta kada može napustiti klub kao slobodan igrač.

PSG, Barcelona, Manchester United također bi htjeli angažirati ovog igrača. Harry Kane je prošle sezone postigao 32 gola za Tottenham u svim natjecanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close