Borba se nastavlja

PSG nudi 100 milijuna eura za Kanea

Tottenham je odbio dvije ponude Bayerna od 70 i 80 milijuna eura za Kanea, pošto londonski klub traži 100 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2023. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utrka za Harryja Kanea dosegla je vrhunac nakon što se u priču uključio PSG, dok Bayern više ne računa na Sadia Manea kojeg su obavijestili kako može tražiti novi klub, javlja novinar njemačkog Kickera Georg Holzner.

Senegalac koji je prošle sezone odigrao 38 utakmica i njegovi menadžeri dobili su poruku iz Bayerna i sada su u potrazi za novim klubom.

Navodno je to učinjeno kako bi Bayern mogao zaraditi više u svrhu slanja veće ponude Tottenhamu za Kanea.

Maneov ugovor je do ljeta 2025. godine i u Bayernu se nadaju da su klubovi iz Saudijske Arabije spremni uložiti u bivšeg napadača Liverpoola.

Ranije je objavljeno da su za Manea zainteresirani Al-Nassr i Al-Ettifaq, čiji je novi trener legenda Liverpoola Steven Gerrard.

Međutim, u priču se uključio i Paris Saint-Germain čiji su čelnici spremni platiti Tottenhamu 100 milijuna eura obeštećenja za kapetana londonskog kluba, prenosi francuski RMC.

Tottenham je odbio dvije ponude Bayerna od 70 i 80 milijuna eura za Kanea, pošto londonski klub traži 100 milijuna eura.

Francuzi navode da su predstavnici PSG-a već razgovarali s Kaneom i čelnicima Tottenhama, a novi sastanak svih strana zakazan je za sljedeći tjedan.

Kopirati
Drag cursor here to close