Skoro gol na -19

Schürrle: Ovo je bio najteži izazov u karijeri

"Bilo je to iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Temperatura je bila -19 stupnjeva, vjetar je puhao 100 kilometara na sat ravno u naša lica, padali su snijeg i kiša. Naučio sam da je moje tijelo snažnije nego sam mislio", napisao je Schürrle.
Sport / Nogomet | 17. 01. 2023. u 13:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karijeru je završio u 29. godini. Bio je svjetski prvak sa reprezentacijom Njemačke. Činilo se da je predodređen za velike stvari nakon što je iz Bayer Leverkusena prešao u Chelsea. Počeo je u Mainzu, nakon čega je prvi transfer realizirao odlaskom u Leverkusen.

Dobrim igrama u ovom klubu osigurao je transfer u Chelsea za koji je igrao od 2013. do 2015. godine, nakon čega je uslijedio novi povratak u Njemačku, ovaj put u redove Wolfsburga. Igrao je kasnije za Borussiju Dortmund, pa malo u Fulhamu, Spartaku iz Moskve. Mnoge je iznenadio André Schürrle kad se odlučio za povlačenje.

Schürrle se nakon umirovljenja posvetio obitelji, a sada je s pratiteljima svojih društvenih mreža podijelio zanimljivo iskustvo koje je imao posljednjih dana. Naime, Schürrle je objavio fotografiju kako bez majice hoda po zaleđenoj stazi na ekstremno niskim temperaturama, a sve kao dio tečaja kojeg vodi Wim Hof, ekspert za disanje i niske temperature.

"Ovo je najteži psihički i fizički izazov kojeg sam ikada doživio. Zadnjih minuta nisam ništa osjećao i morao sam duboko u sebi pronaći snagu da bih nastavio", napisao je Schürrle i nastavio:

"Bilo je to iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Temperatura je bila -19 stupnjeva, vjetar je puhao 100 kilometara na sat ravno u naša lica, padali su snijeg i kiša. Naučio sam da je moje tijelo snažnije nego sam mislio", napisao je Schürrle.

Kopirati
Drag cursor here to close