Velike riječi

Sarri: ''Milinković-Savić je bolji od Kovačića''

Ovo su definitivno velike riječi za reprezentativca Srbije koji se dugo povezuje s odlaskom s Olimpica.
Sport / Nogomet | 19. 01. 2022. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sergej Milinković-Savić godinama je jedan od najboljih igrača Lazija.

Rimski klub trenutno vodi kontroverzni Maurizio Sarri, a o svom veznjaku imao je samo riječi hvale.

"Kante, Kovačić, Zielinski, Hamšik i trenutni veznjaci Juventusa su svi top klase koje sam trenirao. Ipak, Sergej Milinković-Savić je bolji od svih njih", rekao je Sarri.

Ovo su definitivno velike riječi za reprezentativca Srbije koji se dugo povezuje s odlaskom s Olimpica.

Milinković-Savić je ove sezone za Lazio odigrao 28 utakmica na kojima je postigao sedam golova i upisao osam asistencija, a kraj godine okrunit će nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru s reprezentacijom Srbije, piše Sportsport.ba.

Prema pisanjima u Italiji, konkretno Calciomercata, Manchester United vodi u utrci za potpisivanje veznjaka Lazija.

Crveni vragovi su dugo bili povezivani sa srpskim reprezentativcem i sada daju konkretne signale u pokušaju da ga konačno dovedu u svoje redove.

Calciomercato tvrdi kako Lazio cijeni 26-godišnjaka na 58 milijuna funti (70 milijuna eura), ali i da igrača osim Manchester Uniteda prati i Juventus.

No, prema njihovim navodima, Manchester United ima više šanse za dovođenje popularnog SMS-a, te ističu Mateju Kežmana kao ključnog čovjeka, igračevog agenta koji je bivši napadač Chelseaja.

Iako Manchester United još uvijek nije dao zvaničnu ponudu za 26-godišnjaka, Calciomercato piše kako je ovaj nogometaš izvan Juventusovog financijskog dosega, te da Crveni đavoli ne bi trebali brinuti što se toga tiče.

Privremeni trener tima s Old Trafforda, Ralf Rangnick, želi pojačati svoj vezni red, a transfer bi se mogao dogoditi na ljeto. Milinković-Savić bi tako trebao biti zamjena za Paula Pogbu, koji bi konačno trebao napustiti klub.

Podsjetimo, Milinković-Savić ima ugovor s Lazijom do ljeta 2024. godine, a u Laziju je još od 2015. godine kada je stigao iz Genka. Prošao je sve mlađe kategorije i prvu momčad Vojvodine, a igrao je još kao dijete i u Austriji za GAK.

Kopirati
Drag cursor here to close