Nisu pronašli zajednički jezik

Sarri izbacio Milinkovića - Savića iz prve momčadi

Milinković Savić upisao je 5 golova i 5 asistencija ove sezone u 17 nastupa u Serie A, ali navodno je bio jedan od igrača koji je napustio ovogodišnji božićni domjenak prije govora predsjednika Claudija Lotita, te je zbog toga kažnjen.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2021. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrlo napet odnos između Sergeja Milinkovića - Savića i trenera Lazija Maurizija Sarrija koji traje već određeno vrijeme, rezultirao je izbacivanje reprezentativca Srbije iz prve momčadi. Trener Sarri je svoje nezadovoljstvo ovim veznim nogometašem prenio i čelnicima kluba te tamošnji mediji navode kako će ova situacija samo ubrzati prodaju Milinkovića-Savića, inače najskupljeg srpskog reprezentativca (Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na 70 milijuna eura).

Milinković Savić upisao je 5 golova i 5 asistencija ove sezone u 17 nastupa u Serie A, ali navodno je bio jedan od igrača koji je napustio ovogodišnji božićni domjenak prije govora predsjednika Claudija Lotita, te je zbog toga kažnjen. Nadalje, Il Messaggero navodi da Lazijev trener Maurizio Sarri smatra srpskog veznjaka arogantnim. U isto vrijeme Tuttomercatoweb piše kako su odnosi na relaciji srpski igrač - trener sve lošiji i da bi u siječnju zbog zategnutih odnosa i s predsjedniko i s trenerom mogao biti prodan.

"Nisam ga prodao za 140.000.000 evra jer sam to obećao Simoneu Inzagiju. Nije me briga za novac, želim samo poštovanje i maksimalnu posvećenost", rekao je navodno Lotito.Interes za dovođenjem Milinković Savića pokazali su Real Madrid, Juventus i Manchester United, a igrač je pod ugovorom s Lazijem do 2025. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close