Podcast Dribler

Samir Toplak o navodnom interesu Zrinjskog: "Uvijek sam spreman za razgovor"

Jedan od onih trenera koji su se dovodili u vezu HŠK Zrinjski je i hrvatski stručnjak Samir Toplak.
Sport / Nogomet | 24. 11. 2023. u 08:45 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski trener Samir Toplak gostovao je u podcastu Dribler kojeg vode poznati komentator Marjan Mijajlović i Denis Draganović. Toplak se nedavno spominjao kao kandidat za upražnjenu klupu HŠK Zrinjski.

53-godišnji Varaždinac govorio je i o tome, iako i nije konkretno odgovorio je li bilo kontakata iz Mostara.

"Ja sam uvijek spreman na razgovor. Nikad ne zatvaram vrata, poštujem sve ljude i klubove koji iskažu zanimanje za mene. Imam ljude koji mi pomažu i sustavno rade na mojoj karijeri. U Hrvatskoj i regiji me svi znaju, ali moj CV za inozemstvo ima dosta mana. Oni ne znaju u kakvim uvjetima sam radio u klubovima koji su izborili 7 ili 8 mjesto, vide samo statistiku da uzimam jedan bod po utakmici i za njih je to problem", govorio je Toplak koji je u karijeri vodio Varteks, Goricu, NK Zelinu, Inter iz Zaprešića, Varaždin, Lokomotivu te Kustošiju s kojom je ispao u niži rang.

"Tu mi onda trebaju ljudi koji će objasniti situaciju i reći da je plasman tih timova tada bio izraziti uspjeh. Ući sa Interom iz Zaprešića u Prvu HNL i ostvariti 5. mjesto, pritom ne dovesti nijedno pojačanje je odličan uspjeh, što mi za inozemno tržiste netko treba da pomogne objasniti“, dodao je Toplak.

Kopirati
Drag cursor here to close