Iz Bayerna u Juventus

Salihamidžić uzima milijune odštete i dolazi u Juventus?

U siječnju su dioničari kluba izabrali novi Upravni odbor, na dužnosti do 2025. godine. Za predsjednika je imenovan Gianluca Ferrero, Maurizio Scanavino za glavnog direktora.
Sport / Nogomet | 29. 05. 2023. u 19:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na to da je imao potpisan ugovor s Bayernom, Hasan Salihamidžić neće praznik ruku napustiti bavarskog giganta. Ugovor je imao do ljeta 2026. godine, pa će na račun otkaza dobiti između šest i osam milijuna eura otpremnine.

Da stvar bude još bolja po popularnog Brazzu, na novi posao ne bi trebao čekati dugo. Kako pišu mediji u Italiji, Juventus je zainteresiran za dovođenje Salihamidžića, koji dobro poznaje okruženje jer je igrao za Juventus od 2007. do 2011. godine, kada je po isteku ugovora stigao iz Bayerna.

Većini igrača nije se svidjelo što su Kahn i Salihamidžić navodili kako bivši trener Julian Nagelsmann nije imao svlačionicu iza sebe. Bayernovi igrači vjeruju da se od njih napravilo žrtvene jarce umjesto da su šefovi jasno i pošteno preuzeli odgovornost za smjenu Nagelsmanna.

Međutim, ako Salihamidžić prihvati ponudu Juventusa sigurno ga čeka dosta posla s obzirom na to da je "Stara dama" u problemima, nakon potvrde oduzimanja 10 bodova.Uz to, od ranije je poznato, cijela uprava je prošle godine podnijela ostavku, pa su klub napustili predsjednik Andrea Agnelli, njegov zamjenik Pavel Nedved i izvršni direktor Maurizio Arrivabene. Zato će se vjerojatno morati povlačiti neki potezi, morati posložiti nova uprava.

Za sad je jedan od kandidata Cristian Giuntoli, čovjek koji je osam godina bio sportski direktor Napolija. U siječnju su dioničari kluba izabrali novi Upravni odbor, na dužnosti do 2025. godine. Za predsjednika je imenovan Gianluca Ferrero, Maurizio Scanavino za glavnog direktora. Od ranije je poznato kako je Juventus zabilježio gubitke veće od 200 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close