Liverpool bez Lige prvaka

Salah: Potpuno sam devastiran

"Mi smo Liverpool i plasman u ovo natjecanje je minimum. Žao mi je, ali prerano je neko uzdizanje ili nekakvu optimističnu objavu. Iznevjerili smo vas i sebe", napisao je među prvima Mohamed Salah.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2023. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je definitivno ostao bez Lige prvaka ove sezone. Sezona je bila takva kakva je bila, pokušali su u završnici Redsi nešto popraviti ali nije išlo. Pa će klub ponovo nakon sezone 2015/16 igrati Europsku ligu. Na kraju je došla ova pobjeda Manchester Uniteda koja je potvrdila neuspjeh Liverpoola.

"Potpuno sam devastiran. Nema nikakvog opravdanja za ovo. Imali smo sve što nam je potrebno da dođemo do Lige prvaka iduće sezone i nismo u tome uspjeli. Mi smo Liverpool i plasman u ovo natjecanje je minimum. Žao mi je, ali prerano je neko uzdizanje ili nekakvu optimističnu objavu. Iznevjerili smo vas i sebe", napisao je među prvima Mohamed Salah.

Egipćanin je ove sezone postigao 30 pogodaka za Redse u svim natjecanjima, a iduća će sezona za Liverpool biti prva bez Lige prvaka otkako je Salah stigao u klub 2017. godine.

Liverpoolu do kraja sezone još ostaje susret sa Southamptonom 28. svibnja, a potom momčad Jürgena Kloppa čeka totalni remont.

Kopirati
Drag cursor here to close