Široki na vrhu

Sablić: Moramo ostati nogama na zemlji

''U ovom trenutku teško je govoriti o tituli, mi moramo ostati nogama na zemlji'', kazao je trener Širokog
Sport / Nogomet | 05. 11. 2017. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Veoma lijepa nogometna predstava, gledatelji su uživali, siguran sam. Konačni rezultat je mogao biti i drugačiji, bilo je još dosta prilika s obje strane. Ipak, mislim da smo zasluženo pobijedili, prvi smo postigli gol, a potom je došao i drugi pogodak, kasnije je bilo mnogo lakše. Čestitam i Čeliku na fer i korektnoj igri i želim im da ostanu u Premijer ligi BiH'', komentirao je pobjedu svoje momčadi (1:4) u Zenici trener Širokog Brijega Goran Sablić.

''Plavo-bijeli'' su upisali šestu uzastopnu prvenstvenu pobjedu te ukupno osmu računajući dvije utakmice u Kupu BiH. Stjepan Lončar načeo je mrežu domaćih, a Luka Menalo je u nastavku postigao hat-trick.

Nakon 14. kola momčad s Pecare drži prvo mjesto premijerligaške ljestvice s 31 bodom. Isto toliko ima drugoplasirani Zrinjski, no ima lošiju gol razliku.

''U ovom trenutku teško je govoriti o tituli, mi moramo ostati nogama na zemlji. Osnovni cilj je izlazak u Europu, a ako nam se pruži prilika za nešto više, nadam se da ćemo biti dovoljno mudri i kvalitetni da odemo do kraja'', zaključio je trener Sablić.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close