Talijanski prvoligaši

S treninzima prvo kreće Sassuola, pa onda Roma i Lazio

Prvotno je bilo predviđeno da sportaši u individualnim sportovima mogu nastaviti s treninzima 4. svibnja, a da ekipni sportovi, uključujući i nogomet, moraju pričekati do 18. svibnja
Sport / Nogomet | 03. 05. 2020. u 12:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sljedećeg tjedna neki talijanski nogometni prvoligaši počet će s treninzima, ali pod strogim uvjetima, prenosi Hina.

Pokrajina Emilia Romagna dopustila je da treninzi u ekipnim sportovima mogu početi u ponedjeljak, 4. svibnja, pa će tako prvi na trening krenuti igrači Sassuola, i to u ponedjeljak, a dan kasnije i nogometaši Bologne.

AS Roma i Lazio trebali bi krenuti s treninzima sredinom sljedećeg tjedna, jer je pokrajina Lazio, u kojoj se nalazi glavni grad Rim, objavila da će profesionalni klubovi moći krenuti na treninge od srijede, 6. svibnja, objavili su talijanski mediji.

Prvotno je bilo predviđeno da sportaši u individualnim sportovima mogu nastaviti s treninzima 4. svibnja, a da ekipni sportovi, uključujući i nogomet, moraju pričekati do 18. svibnja. No, talijanska vlada je revidirala svoju odluku te je regionalnim vlastima prepustila da odlučuju o tome kada ekipni sportovi mogu krenuti sa treninzima.

Zbog pandemije koronavirusa Seria A zaustavljena je 9. ožujka. Do kraja prvenstva ostalo je još 12 kola, a sve bi se utakmice trebale igrati pred praznim tribinama.

Optimistična predviđanja govore da bi sezona u Serie A mogla biti nastavljena u lipnju, a završila bi početkom kolovoza, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close