Novi problemi

S popisa za Euro otpada i Lovren?

Na okupljanje je došao zdrav, ali očito problem postoji...
Sport / Nogomet | 28. 05. 2021. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatko Dalić izašao je pred novinare kao da mu je preminuo netko u obitelji. Izbornik je u petak dobio Luku Modrića i još devetoricu igrača, ali brige su mu zarobile lice.

Izbornik je kazao:

"Nažalost pojavio nam se problem s Dejanom Lovrenom. Osjetio je staru ozljedu s kojom je došao, ponovila se i vidjet ćemo kakva je situacija. Svi ostali kreću s ozbiljnim radom jer pred nam je puno posla. Znam da su dečki imali tešku sezonu, da im nije lako…".

Zatim je oko ozljede Lovrena dodao:

"Morat će na pregled, treba vidjeti kako će biti, nadam se da će sve završiti dobro. Moramo biti optimisti, ali i oprezni…".

Lovren nije igrao u završnici ruske lige, još u travnju se ozlijedio. Radi se o ligamentu koljena. Na okupljanje je došao zdrav, ali očito problem postoji, prenose Sportske novosti

Koliko težak možemo samo nagađati, no ovog je časa upitan za Euro.

"Imao je taj problem s ligamentom zbog čega nije igrao zadnje četiri utakmice za Zenit. Bilo je sve u redu, oporavio se, zaista je jako dobro trenirao, a onda je ponovno osjetio bol".

Rok za prijavu igrača UEFA-i je utorak 1. lipnja u 23.59.

"Žao mi je toga, ali konačan popis morat ćemo prolongirati za koji dan. Do utoraka nećemo imati riješenu situaciju oko Lovrena", kazao je Dalić.

Kopirati
Drag cursor here to close