Dobro je prošao!

Rüdiger urezao grozne ožiljke na vratu Benjamina Pavarda!

Tragovi koje su njegovi čepovi ostavili na Pavardovu vratu podsjećali su na one koje čovjek može doživjeti u neravnopravnoj borbi s medvjedom ili tigrom.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2018. u 23:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica Lige nacija između aktualnog i bivšeg svjetskog prvaka tek je bila započela, a već se dogodio jeziv start u kojemu je branič Francuske Benjamin Pavard (22) mogao teško stradati nakon neopreznog starta njemačkog braniča Antonija Rüdigera (25).

Rüdiger se prilikom jednog dvoboja s Pavardom poskliznuo, nakon čega je nehotice (?) đonom kopačke nagazio vrat francuskog reprezentativca.

Tragovi koje su njegovi čepovi ostavili na Pavardovu vratu podsjećali su na one koje čovjek može doživjeti u neravnopravnoj borbi s medvjedom ili tigrom. Čovjeka zaboli već pri samom pogledu na ovakve ožiljke.

Sudac se, na iznenađenje svih, nije oglasio i branič Chelseaja prošao je bez opomene, ali svi koji su vidjeli što je napravio, vjeruju da je sretan što nije dobio i najstrožu kaznu.

Na svu sreću, ozljeda nije teže prirode, ali će njezine posljedice Benjamin Pavard, inače igrač njemačkog Stuttgarta, osjećati još nekoliko dana.

Video: Rüdiger Stamps Cleat On Benjamin Pavard Neck
Kopirati
Drag cursor here to close