Bivši kapiten Uniteda

Roy Keane: Da sam ja izgubio 7:0 nestao bih nekoliko mjeseci

"Da me pobijede 6:0 ili 7:0, otišao bih u skrivajući se. Nestao bih na nekoliko mjeseci. Stvarno je tako neugodno", rekao je Roy Keane.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2023. u 00:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon jednog od najtežih poraza u povijesti kluba, regirali su mnogi igrači Manchester Uniteda. Posebno oni koji su angažirani komentiranjem utakmica, njihovom analizom. Jedan od njih je Roy Keane, prgavi Irac, legenda kluba. Koji radi kao komentator za Sky News. On je bio poprilično iskren.

"Šokantan dan. Gol odmah nakon poluvremena, utakmica je bila gotova. Stariji igrači nisu pokazali nikakve vještine vođenja. Golovi koje su dali bili su šokantni. Težak dan za United. Hvala bogu, nikad nisam bio dio momčadi koja je poražena toliko igrajući za Man United. Igračima će biti neugodno, sramiti se svoje izvedbe. Kad je postalo teško, nestali su.

Naglasio je bivši kapetan "Crvenih vragova" i kako je Liverpool bio sjajan, ne oduzimajući im zasluge za veliku pobjedu, ali i dodao: "Kad tako izgubiš dva gola, moraš pokazati neku vrstu ponosa, borbe, duha, oni nisu pokazali ništa od toga. Da me pobijede 6:0 ili 7:0, otišao bih u skrivajući se. Nestao bih na nekoliko mjeseci. Stvarno je tako neugodno", rekao je Roy Keane.

Kopirati
Drag cursor here to close