Promijenio se trener, mijenja se igrački kadar

Roster Veleža se i dalje mijenja, moguć dolazak Maglice

I ne špekulira se samo o odlascima, kao igrač koji bi eventualno mogao da se priključi Veležu spominje se Anton Maglica. Provjereno iskusno napadačko ime kojeg ljubitelji nogometa na ovim prostorima pamte kao igrača Osijeka i Hajduka.
Sport / Nogomet | 09. 09. 2023. u 18:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deset dana je prošlo od zvanične promjene na klupi Veleža, nakon čega su uslijedile nove u igračkom kadru. Tako su prvo svoj potpis na ugovor s ekipom Veleža potpisali Dino Halilović i Asmir Suljić, a onda su uslijedili i odlasci. Pomalo neočekivano, prvi je klub napustio Nemanja Anđušić super važna karika u igri Veleža od trenutka kada je stigao u Mostar. Krajem rujna mjeseca 2020. godine.

I dok je potvrđena informacija kako Anđušić potpisuje za Sarajevo, u taboru Rođenih se najavljuju novi odlasci ali i dolasci. Nezvanično, na izlaznim vratima su dvojica igrača pristigla ne tako davno, prije samo par mjeseci poput Pece, Vukčevića, dok se za svoje mjesto nije izborio niti Muminović koji je prošao određen period oporavka nakon neugodne ozljede.

Upitnik je i pored imena i prezimena Adnana Džafića. I ne špekulira se samo o odlascima, kao igrač koji bi eventualno mogao da se priključi Veležu spominje se Anton Maglica. Provjereno iskusno napadačko ime kojeg ljubitelji nogometa na ovim prostorima pamte kao igrača Osijeka i Hajduka. Njegov posljednji klub je Rumunjski Cluj.

Kopirati
Drag cursor here to close