Tko gubi ima se pravo ljutiti

Ronaldov menadžer: Modrić je najbolji? Sramotno i smiješno!

''Ovo je smiješna i sramotna odluka! Pobjednik uopće nije bio upitan jer je Ronaldo najbolji'', rekao je Jorge Mendes.
Sport / Nogomet | 30. 08. 2018. u 23:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: EPA-EFE / Modrić prilikom dodjele nagrade za najboljeg igrača

Trenutak u kojem je kamera pokazala na praznu sjedalicu na kojoj je trebao biti Cristiano Ronaldo bio je jasan znak da nagrada za najboljeg igrača Europe ide u ruke Luki Modriću.

Svaka čast Mohamedu Salahu, ali hrvatski kapetan odigrao je sezonu iz snova i zasluženo je osvojio Uefinu nagradu za igrača godine i najboljeg veznjaka, piše 24sata.hr.

Izabralo ga je 55 novinara, po jedan iz svake Uefine zemlje članice, plus 80 trenera klubova koji su lani igrali Ligu prvaka i Europsku ligu. Kao i na proteklih sedam izbora, 24sata bio je jedinio hrvatski medij koji je imao pravo glasa uz talijansku Gazzettu dello Sport, španjolsku Marcu i ostale ugledne europske sportske dnevnike.

Naravno, 24sata je dao glas Luki, ali to se nije svima svidjelo. Recimo, menadžer Cristiana Ronalda, Jorge Mendes, popljuvao je ovaj izbor jer eto, nije završio u rukama njegovog pulena koji se nije ni udostojio pojaviti na svečanosti.

''Nogomet se igra na terenu, a tamo je nagradu zaslužio Cristiano Ronaldo. Zabio je 15 golova i nosio je Real do Lige prvaka. Ovo je smiješna i sramotna odluka! Pobjednik uopće nije bio upitan jer je Ronaldo najbolji'', rekao je Jorge Mendes.

Vjerojatno svjestan kako neće osvojiti nagradu, Ronaldo je odlučio ostati u Torinu.

''Bila je to njegova osobna odluka. Mi je poštujemo i istovremeno smo ogorčeni jer Ronaldo je bio sjajan prošle sezone u Ligi prvaka. Modrić pobjednik? Da sam ja novinar, glas bih dao Cristianu'', rekao je Juventusov direktor Bepe Marotta.

Srećom pa nije. Zaboravio je Marotta da nisu samo novinari glasovali, svoje glasove dalo je i 80 trenera klubova koji su lani igrali Ligu prvaka i Europsku ligu.

U Juventusu mogu biti ogorčeni, imaju na to pravo, isto tako Mendes može pričati da je ovo sramotno i smiješno, ali jedina stvar koja je sramotna i smiješna u cijeloj ovoj priči je reakcija iz Ronaldovog tabora, kluba i ljudi oko njega.

Jer kad je netko bolji od tebe, čestitaš mu. Vrlo jednostavno.

Kopirati
Drag cursor here to close