CR7 ruši sve rekorde

Ronaldo zabio u 95. minuti za pobjedu Uniteda; Rakitić spasio bod za Sevillu

Na semaforu Old Trafforda stajalo je 1:1 sve do 95. minute kada se ukazao Cristiano Ronaldo i zabio u svojoj 178. utakmici u Ligi prvaka čime je po broju nastupa preskočio Ikera Casillasa.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2021. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon četiri utakmice u Ligi prvaka između ova dva kluba koje su završile rezultatom 0:0, pa onda i rezultatom 1:1 u finalu Europske lige, Manchester United i Villarreal umalo su ponovno remizirali.

Na semaforu Old Trafforda stajalo je 1:1 sve do 95. minute kada se ukazao Cristiano Ronaldo i zabio u svojoj 178. utakmici u Ligi prvaka čime je po broju nastupa preskočio Ikera Casillasa.

U prvom dijelu opasniji je bio Villarreal. Veliku obranu u 10. minuti upisao je David de Gea koji je sjajnim refleksom obranio udarac Arnauta Danjume, a dvije najveće šanse propustio je Paco Alcacer.

Ipak, bolju igru iz prvog poluvremena Villarreal je kapitalizirao u 53. minuti, Danjuma je probio lijevu stranu, ubacio za Paca Alcacera koji iz blizine poentira za 1:0 vodstvo svoje momčadi.

Nakon jedne propuštene šanse Brune Fernandesa, Portugalac je u 60. minuti izveo slobodni udarac, ubacio za Tellesa koji sjajnim volejem poentira za 1:1.

I kada se činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, ukazao se Cristiano Ronaldo. Cavani je zadržao loptu na lijevoj strani, Unitedovci su kombinirali i lopta je stigla do Cristiana Ronalda koji poentira za veliko slavlje i pobjedu svoje momčadi.

U ranijoj utakmici dana Atalanta je s minimalnih 1:0 svladala Young Boyse i skočila na čelo ljestvice.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

FC Sevilla je gostovala kod Wolfsburga. Ivan Rakitić je igru ušao u nastavku, a onda u 86. i realizirao penal za konačnih 1:1.

U prvom dijelu Sevilla je bila bolja momčad na terenu, ali pogodaka nije bilo. Wolfsburg je poveo na samom otvaranju nastavka. Lukebakio je centrirao s desne strane, lopta je stigla do Steffena koji iz blizine pogađa za vodstvo svoje momčadi.

Sevilla je uspjela doći do zasluženog boda pogotkom iz penala u 86. Gouliavougi je napravio prekršaj u vlastitom kaznenom prostoru, zaradio drugi žuti karton i omogućio Rakitiću da mirno realizira penal za konačnih 1:1.

Aktualni francuski prvak Lille stigao je u Salzburg, u čijem je dresu od prve minute krenuo Luka Sučić, a za Francuze je svih 90 minuta odradio Ivo Grbić.

Napadač domaćih Karim Adeyemi izveo je kazneni udarac u 35. minuti i pogodio za 1:0. Isti igrač povisio je na 2:0 u 53. minuti, također iz penala, nakon što je Buruk Yilmaz igrao rukom u vlastitom kaznenom prostoru.

Ipak, Lille se nije predavao i u 62. Ylimaz se iskupio za skrivljenim penal i pogađa iz slobodnog udarca iskosa za konačnih 2:1.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close