Nakon što je definitivno potpisao

Ronaldo: Vizija koju Al Nassr ima jako je inspirirajuća

"Oduševljen sam zbog novog iskustva u drukčijoj ligi i drukčijoj zemlji. Vizija koju Al Nassr ima jako je inspirirajuća. Jedva se čekam pridružiti suigračima i pomoći momčadi da bude još uspješnija", napisao je Portugalac.
Sport / Nogomet | 31. 12. 2022. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Saga oko prelaska Cristiana Ronalda je definitivno završena. Jorge Mendes, njegov menadžer se svojski trudio da svog igrača ostavi u Europi, što je Portugalcu sigurno bilo najvažnije, nije uspio. Ronaldo nastavlja karijeru u Saudijskoj Arabiji. Jeste uzeo velike novce, ali realno, Cristiano bi sigurno bio zadovoljniji da je ostao u nekom europskom klubu i za manje.

Potpisao je ugovor s Al Nassrom, bogatim klubom iz Saudijske Arabije, koji će mu taj angažman platiti čak 500 milijuna eura za dvije i pol sezone. Al Nassr je kao klub na svom Instagramu predstavio slavnog Portugalca riječima:

“Povijest u nastajanju. Ovaj će potpis nadahnuti ne samo naš klub da ostvari još veće uspjehe, već će i inspirirati našu ligu, našu zemlju i buduće generacije, dječake i djevojčice da budu najbolje verzije sebe. Cristiano, dobrodošao u svoj novi dom."

Poznati novinar Fabrizio Romano objavio je prvu Ronaldovu izjavu nakon potpisa:

"Oduševljen sam zbog novog iskustva u drukčijoj ligi i drukčijoj zemlji. Vizija koju Al Nassr ima jako je inspirirajuća. Jedva se čekam pridružiti suigračima i pomoći momčadi da bude još uspješnija."

Kopirati
Drag cursor here to close