Čeka se zvanični potpis

Ronaldo doputovao u Rijad

Trenutačno tamo igraju Vincent Aboubakar, Gonzalo Martinez, Talisca, Luiz Gustavo, Alvaro Gonzalez dok je na golu Ospina. Al-Shabab, Al-Hilal i Al-Taawoun su trenutačno najveći konkurenti u borbi za naslov.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2022. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetsko prvenstvo je završilo, još jedna epizoda u karijeri Cristiana Ronalda također. Ona u Manchester Unitedu. Što će biti s reprezentacijom teško je reći s obzirom na to da je Fernando Santos odstupio. Međutim, Ronaldo mora u narednom periodu pronaći novi klub.

Čini se da je ona "priča" o odlasku u Saudijsku Arabiju nekako najrealnija. Kako prenosi prenosi "Foot Mercato", Cristiano je otputovao u Saudijsku Arabiju. Prema njihovim saznanjima, stigao je u Rijad, dom nogometnog kluba Al Nassr, s kojim će, kako se tjednima piše, potpisati ugovor do ljeta 2025. uz plaću od 200 milijuna eura po sezoni. Ronaldo je nedavno sporazumno raskinuo ugovor s Manchester Unitedom, a rastanku s Crvenim vragovima prethodio je intervju u kojem je iznio niz optužbi na račun kluba i trenera Erika ten Haga.

Portugalski reprezentativac je ove sezone odigrao 16 utakmica za sastav s Old Trafforda i postigao je tri gola uz dvije asistencije.

Za većinu je Al Nassr totalna nepoznanica. To je klub koji ima devet titula prvaka, šest trijumfa u Kupu. U ovom trenutku je trener Rudi Garcia, Francuz kojeg pamtimo kao trenera Marseillea, Rome, Lyona, Lillea. Trenutačno tamo igraju Vincent Aboubakar, Gonzalo Martinez, Talisca, Luiz Gustavo, Alvaro Gonzalez dok je na golu Ospina. Al-Shabab, Al-Hilal i Al-Taawoun su trenutačno najveći konkurenti u borbi za naslov.

Kopirati
Drag cursor here to close