Transferi na vidiku

Ronaldo se pridružuje Neymaru i Mbappeu, Icardi u Torinu?

Juventus navodno razmatra Paris Saint Germaineu ponuditi Portugalca kao dio dogovora u sklopu kojega bi se u Torino zaputio Mauro Icardi, tvrdi francuski L'Equipe.
Sport / Nogomet | 20. 07. 2021. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo

Povratnik na klupu Juventusa Massimiliano Allegri planira promjene u momčadi za nadolazeću sezonu, a na izlaznim vratima mogao bi se naći Cristiano Ronaldo.

Juventus navodno razmatra Paris Saint Germaineu ponuditi Portugalca kao dio dogovora u sklopu kojega bi se u Torino zaputio Mauro Icardi, tvrdi francuski L'Equipe.

Ronaldo ima još godinu dana ugovora sa "Starom damom", a 28-godišnji argentinski napadač dugogodišnja je želja torinskog kluba. No navodno u ugovoru postoji klauzula po kojoj Parižani moraju Interu isplatiti 15 milijuna eura ako ga prodaju nekom klubu iz Serie A.

Tridesetšestogodišnji Ronaldo pak zarađuje više od četiri milijuna eura mjesečno, što je u pandemijsko vrijeme velik teret za Juventus.

PSG bi mogao biti primamljen dodati Ronalda Neymaru i Mbappeu, što bi stvorilo fantaatični trojac. Iako je u godinama, portugalski velikan ne posustaje, bio je najbolji strijelac Eura, prošle je sezone u 44 nastupa za juventus zabio 36 golova te je s 29 pogodaka bio najbolji "topnik" talijanskog prvenstva.

Icardi je pak u 28 nastupa za Parižane postigao 13 golova i ima ugovor do 2024. godine.

Ronaldo je u ponedjeljak na svom Instagramu podijelio fotografiju na kojoj je naslonjen na svoj Rolls Royce, a uz koju je napisao tajnovitu poruku "Dan odluke", prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close