Dan odluke

Ronaldo pokazao novi superskupi auto i poslao intrigantnu poruku

Ronaldov agent Jorge Mendes sastao se ovih dana s čelnicima Juventusa, a mnogi su to protumačili kao dan odluke o tome gdje će CR7 nastaviti nogometnu karijeru.
Sport / Nogomet | 20. 07. 2021. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images/Instagram / Ronaldov 'dan odluke'?

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu Cristiano Ronaldo pohvalio se svojim novim automobilom na Instagramu.

Slavni Portugalac fotografirao se pokraj svog novog Rolls-Royce Ghosta, automobila koji košta otprilike milijun eura. Uz fotografiju je objavio i misterioznu poruku: "Dan odluke".

Zaintrigirala je ova poruka njegove navijače, neki smatraju da je on odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru, dok su drugi jednostavno zaključili kako je najbolji strijelac proteklog Eura odabrao svoj novi automobil.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

S druge strane, njegov agent Jorge Mendes sastao se ovih dana s čelnicima Juventusa, a mnogi su to protumačili kao dan odluke o tome gdje će CR7 nastaviti nogometnu karijeru.

Po svemu sudeći, to bi trebao torinski klub, ali konačne odluke još uvijek nema. No jedno je sigurno - zainteresiranih klubova ne manjka. PSG, Manchester United i ostali stoje u redu.

Kad su u pitanju skupocjene 'šklopocije', Cristiano Ronaldo ima impresivan vozni park u vrijednosti od oko 24 milijuna dolara.

Inače, uoči početka priprema za novu sezonu Ronaldo provodi posljednje dane odmora sa svojom zaručnicom i obitelji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kopirati
Drag cursor here to close