CR7

Ronaldo: Ne želim se u Unitedu boriti za šesto mjesto

"Došao sam se boriti za velike stvari. Ne želim biti ovdje i boriti se za šesto ili sedmo mjesto. Želim nas vidjeti u društvu najboljih, a trenutno smo daleko od toga".
Sport / Nogomet | 14. 01. 2022. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United igra vrlo loše ove sezone, a trenutni poredak to najbolje odražava - igrači Ralfa Rangnicka zauzimaju tek sedmo mjesto sa čak 22 boda manje od vodećeg Cityja.

Sve to vrlo teško pada glavnoj zvijezdi kluba Cristianu Ronaldu.

"Naš mentalitet mora biti takav da je svaki plasman ispod trećeg mjesta ravan neuspjehu. Da bi napravili dobre stvari, moramo mnogo toga popraviti, a mislim da smo sposobni promijeniti stvari nabolje. Mi smo veliki klub i zato moramo gledati najviše moguće ciljeve", rekao je za Sky Sports Ronaldo.

"Došao sam se boriti za velike stvari. Ne želim biti ovdje i boriti se za šesto ili sedmo mjesto. Želim nas vidjeti u društvu najboljih, a trenutno smo daleko od toga", izjavio je Ronaldo, prenosi SportKlub.

Osvrnuo se popularni CR7 i na mlade igrače: "Ja sam s 18 godina bio drugačiji. Stariji bi mi nešto rekli, a ja bih to prihvatio kao šansu za napredak. Današnji mladi igrači to ne shvaćaju, oni ne znaju prihvatiti kritiku. Znam najbolje to jer i sam imam djecu", zaključio je Ronaldo.

Kopirati
Drag cursor here to close