CR7

Cristiano Ronaldo uskoro u dresu Barcelone?

Pojavile su se špekulacije da bi Cristiano Ronaldo na ljeto, možda čak i ove zime trebao napustiti klub, a kao izglednu novu destinaciju španjolski Sport navodi - Barcelonu!
Sport / Nogomet | 10. 01. 2022. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski i engleski mediji pišu kako je svega četiri mjeseca od povratka u Manchester United Cristiano Ronaldo zatražio odlazak s Old Trafforda.

Prema pisanju The Suna, kojeg prenosi ugledna Marca, Ronaldo je zatražio od svojeg agenta Jorgea Mendesa da po hitnom postupku stigne u Manchester i riješi problem kojeg portugalski napadač ima s novim trenerom Uniteda, Ralfom Rangnickom i situacijom u kojoj se nalazi jedan od najboljih klubova svijeta.

"Cristiano je jako zabrinut zbog situacije u Unitedu. Momčad je na udaru kritika, a on je svjestan da je jedan od lidera kluba koji ne igra dobro. Osjeća se pod pritiskom i stresom zbog cijele situacije. Očajnički želi da njegov prelazak u United bude uspješan, no postao je svjestan da će jako teško do trofeja u dresu Crvenih vragova", piše The Sun.

Pojavile su se špekulacije da bi Cristiano Ronaldo na ljeto, možda čak i ove zime trebao napustiti klub, a kao izglednu novu destinaciju španjolski Sport navodi - Barcelonu, klub s čijom je upravom Jorge Mendes u jako dobrim odnosima, prenosi Germanijak.hr.

Treneru Xaviju Hernandezu treba napadač, a Ronaldo je ime koje bi Barceloni donijelo priličnu zaradu od marketinga i prodaje dresova, samim time djelomično bi izvukao Katalonce iz financijske krize. Inače, najplodniji dio svoje karijere Ronaldo je proveo u Real Madridu.

Cristiano Ronaldo se vratio u United zadnji dan prijelaznog roka za 15 milijuna eura, nakon tri godine igranja za Juventus. U 21 utakmicu u povratničkom mandatu u dresu Manchester Uniteda zabio je 14 pogodaka i upisao tri asistencije.

Ronaldo ima ugovor s Manchester Unitedom do 2023. godine. No, mije isključeno da Portugalac napusti Old Trafford već ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close