Na marginama dodjele Zlatne lopte

Ronaldo: Moj sin kaže kako želi postati bolje od mene

"Rekao mi je da je bolji od mene. Kazao je kako i on može osvojiti Ballon d'Or i učinit će to pet puta", kaže slavni nogometaš o svome sinu.
Sport / Nogomet | 08. 12. 2017. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon osvajanja pete Zlatne lopte, Cristiano Ronaldo je imao prilično osoban intervju s bivšim reprezentativcem Francuske Davidom Ginolom.

Ginolin intervju ispod Eiffelova tornja prenosi sportski portal Marca, a Ronaldo između ostaloga kaže kako ga sin Cristiano Junior podsjeća na njega samoga.

"Vidim pomalo i sebe u njemu, ne samo zato što je moj sin", kaže Ronaldo.

"Rekao mi je da je bolji od mene. Kazao je kako i on može osvojiti Ballon d'Or i učinit će to pet puta", kaže slavni nogometaš o svome sinu.

Ovo veliko nogometno priznanje Ronaldo i Messi osvajali su jednak broj puta, puno više od bilo kojeg drugog nogometaša u povijesti. Svjedoči to o njihovoj posebnoj klasi i kontinuitetu igranja na najvišoj svjetskoj razini.

"Sanjao sam o tome jednoga dana osvojiti Zlatnu loptu, ali sam znao da će biti teško. Nakon što sam uspio osvojiti jednu, pomislio dam kako ne bi bilo loše ponoviti taj uspjeh", rekao je Ronaldo.

On pak inzistira na tome da nikad razmišlja o rivalstvu s Messijem.

"Ne mislim puno o tome, osim možda podsvjesno. Ja sam samome sebi jedina motivacija. Borim se protiv samoga sebe kako bih se natjerao na još više i bolje. Uvijek želim biti najbolji, uvijek želim pobijediti i stoga se moraš boriti", kaže dobitnik Zlatne lopte za ovu godinu.

Ne bi želio postati trener

S obzirom na njegovu mizernu formu u LaLigi, mnogi se pitaju je li došlo vrijeme silazne putanje u njegovoj karijeri. Međutim, s druge strane u Ligi prvaka još uvijek daje puno, a on sam misli kako u sebi ima dovoljno rezervi za nove pobjede i trofeje.

"Uživam u sadašnjem trenutku. Jednoga će dana moja motivacija oslabiti, ali ne želim da to bude sada. Vidjet ćemo što nosi budućnost, ali trenutačno se osjećam motivirano i fizički sam dobro", govori Portugalac o temi sadašnje krize u njegovoj igri.

Trenutačno se, kaže, ne vidi na mjestu trenera, jer ne bi se mogao zamisliti da sjedi uz rub igrališta kao njegov sadašnji nogometni učitelj Zinedine Zidane.

"Ako me to upitate sada, onda mogu kazati da se u budućnosti ne vidim kao trener... ali, stvari se mijenjaju", kaže.

"Ima puno stvari kojima se želim baviti kad moja karijera završi, želim se u budućnosti baviti i nečim novim".

Iako su mu 32 godine, u lošoj je formi i prilično udaljen od šansi za nove naslove s Realom u ovoj sezoni, Ronaldo ni ne pomišlja za ''zatvaranje igre''. Sebi je zacrtao cilj - osvajanje sedam Zlatnih lopti. CR7 jednostavno želi karijeru zaokružiti svojom omiljenom brojkom koju nosi na leđima.

Kopirati
Drag cursor here to close