Kandidati za Globe Soccer Award

Real Madrid ozbiljan kandidat za još trofeja u 2017. godini

U konkurenciji nogometaša nominirani su Ronaldo, Messi, Dybala, Buffon, Neymar, Sergio Ramos i Mbappé.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2017. u 23:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osmi za redom izbor za nagradu Globe Soccer Awards, koja se dodjeljuje u Dubaiju, bit će prilika za madridski Real da u ovoj godini, bogatoj trofejima, pokupi još neke.

Nagrade će se podijeliti 28. prosinca u, kako to domaćini vole kazati, gradu u kojemu je sve moguće.

U konkurenciji nogometaša nominirani su Ronaldo, Messi, Dybala, Buffon, Neymar, Sergio Ramos i Mbappé. Portugalski as i argentinski čarobnjak ''ostali'' su na listi od prošle godine, kad su im društvo činili Bale, Griezmann, Vardy i Higuain.

Ronaldo je najčešće osvajao ovu nagradu (2011., 2014. i 2016.), dok je Messi osvajač bio 2015., a još su pehar podizali Ribéry (2013.) i Falcao (2012.)

Nagrada za najboljeg trenera također ima jaku konkurenciju među slavnim imenima: Conte, Allegri, Mourinho i Zidane.

Za najbolji nogometni klub nominirani su Real Madrid, Monaco i Manchester United.

Jorge Mendes, Mino Raiola i Alessandro Lucci nominirani su za priznanje najboljem menadžeru na nogometnom tržištu igrača.

Bit će birani i najbolji sudac, najbolji arapski igrač, najbolji nacionalni tim u arapskome svijetu, najbolja liga i još neke kategorije.

Ocjenjivački sud svake je godine bogatiji uvaženim imenima, a ove će godine u žiriju Globe Soccer Awardsa sjediti: Adriano Galliani, Marcelo Lippi, Demetrio Albertini, Enrico Bendoni, Giovanni Branchini, Fabio Capello, Antonio Conte, Luis Figo, Pinto Da Costa, Miguel Angel Gil, Augusto César Lendoiro i Nicola Rizzoli.

Kopirati
Drag cursor here to close