Sića

Romano objavio koliko će Mbappe zarađivati u Realu

Najizvjesnije je kako će Mbappe (25) na ljeto vjerojatno u Real Madrid kao slobodan igrač.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2024. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu Kylian Mbappe sljedećeg će ljeta otići iz PSG-a. To već mjesecima najavljuju sportski mediji i insajderi, a potvrdio je i trener PSG-a Luis Enrique.

"Čini se da Kylianova bliska budućnost nije ovdje u Parizu pa smo morali testirati taktiku. Njemu ne treba trener, to je igrač koji će zabiti 50 golova u sezoni i skupiti 25 asistencija, bez da mu išta kažete. Najbolji je igrač na svijetu u posljednjoj trećini terena", rekao je Enrique.

Najizvjesnije je kako će Mbappe (25) na ljeto vjerojatno u Real Madrid kao slobodan igrač. Ove je sezone zabio 38 golova u 37 utakmica i od njega se očekuje da i u Madridu bude lider ekipe, a Fabrizio Romano tvrdi da su glavni detalji ugovora već dogovoreni.

Talijanski transfer-insajder na svom blogu piše kako će Mbappeova godišnja plaća biti u rangu onih koje imaju drugi glavni asovi ekipe, Vinicius Junior i Jude Bellingham što s raznim bonusima iznosi oko 24 milijuna eura godišnje.

No to nije jedini novac koji će Mbappe primiti. Pošto u njegovom transferu neće biti odštete drugom klubu, očekuje se da naknada za potpis ugovora iznosi preko 100 milijuna eura. Real mu taj nevjerojatan iznos neće morati isplatiti odmah već u ratama u toku trajanja ugovora.

Kopirati
Drag cursor here to close