Serie A

Roma svladala Juventus, rutinska pobjeda Intera

Nogometaši Rome skočili su na četvrto mjesto ljestvice talijanskog prvenstva minimalnom 1-0 domaćom pobjedom protiv Juventusa u susretu 25. kola. Pobjedu je ubilježio i milanski Inter.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2023. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedini pogodak u neatraktivnoj rimskoj utakmici protkanoj prekidima i naguravanjem postigao je stoper Rome Gianluca Mancini u 53. minuti.

Mancini se nerezonski odlučio na udarac s gotovo 25 metara i pogodio donji desni kut Szczesnyjeva gola za svoj prvi pogodak u sezoni. Najzanimljiviji detalji OVDJE

Roma sada ima 47 bodova, kao i peti Milan, bod više ima treći Lazio, a tri boda više drugi Inter. Ta četiri sastava bore se za tri mjesta koja vode u Ligu prvaka sljedeće sezone jer je naslov prvaka praktički osigurao vodeći Napoli koji ima 65 bodova.

Juventus je sedmi sa 35 bodova.

Nogometaši Intera iz Milana vratili su se na drugo mjesto ljestvice talijanskog prvenstva rutinskom 2-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Leccea u susretu 25. kola Serie A.

Inter je poveo golom Henrika Mhitarjana (29) nakon lijepe akcije, a na 2-0 povisio je Lautaro Martinez (53) lijepim udarcem. GOLOVI

Edin Džeko odigrao je svih 90 minuta za Nerazzurre, dok je Marcelo Brozović u igru ušao u 71. minuti umjesto Henrika Mhitarjana.

Kopirati
Drag cursor here to close