Talijani na 'koronarnom'

Roma demolirala Lecce i prekinula crni niz, uspješan i Lazio

U drugom i posljednjem dvoboju nedjeljnog programa, Roma je na Olimpicu bila uvjerljiva protiv Leccea s 4:0. Time je Vučica prekinula niz od čak tri prvenstvena poraza...
Sport / Nogomet | 24. 02. 2020. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Edin Dzeko bio je strijelac za Romu

U nedjelju se trebalo igrati šest dvoboja 25. kola talijanske Serie A, no zbog koronavirusa odgođene su čak četiri utakmice. Tako su u akciji bile samo rimske momčadi, koje su igrale protiv Leccea i Genoe.

Lazio je svoj posao odradio u podnevnoj matineji. Nebeskoplavi su pobijedili na neugodnom gostovanju kod Genoe s 3:2 i tako ostali na bod manje od Juventusa.

Marušić, Immobile i Cataldi bili su strijelci za Lazio, dok su za domaćine pogađali Cassata i Criscito.

U drugom i posljednjem dvoboju nedjeljnog programa, Roma je na Olimpicu bila uvjerljiva protiv Leccea s 4:0. Time je Vučica prekinula niz od čak tri prvenstvena poraza (Atalanta, Sassuolo, Bologna).

Pobjedu su već u prvom poluvremenu naslutili pogoci Undera u 13. te Mkhitaryana u 37. minuti. U nastavku je proradila balkanska veza te su se u strijelce upisali Edin Džeko i Aleksandar Kolarov.

Ova tri boda dovela su Romu do ukupno 42 boda, tri manje od Atalante koja je na 4. mjestu. No, društvo iz Bergama ima i utakmicu manje. S druge strane, Lecce je tek 16. i čeka ga borba za ostanak u elitnom razredu talijanskog nogometa.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close