Traže nasljednika Benzeme

Roko Šimić jedan od kandidata za centarfora Reala

"Rođen je u Milanu i mladi je hrvatski reprezentativac. Sljedeće je veliko ime Red Bull Salzburga. U juniorskoj Ligi prvaka je zabio sedam golova, a u Salzburgovoj filijali u drugoj ligi 19", piše As.
Sport / Nogomet | 01. 08. 2022. u 22:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ovom prijelaznom roku Real Madrid traži napadača, a kao opcija se spominje i igrač Salzburga, Roko Šimić.

"Izbor će pasti na mladog nogometaša, dostupnog po razumnoj cijeni", objavio je madridski As te spominje kako ima nekoliko kandidata za nasljednika Karima Benzeme, a jedan od njih je i Roko Šimić.

"Rođen je u Milanu i mladi je hrvatski reprezentativac. Sljedeće je veliko ime Red Bull Salzburga. U juniorskoj Ligi prvaka je zabio sedam golova, a u Salzburgovoj filijali u drugoj ligi 19. S 1.90 metara bio bi drugačiji profil napadača od Benzeme", piše As.

Kao druge opcije za Real As navodi Stuttgartovog centarfora Sašu Kalajdžića (25 godina), reprezentatica Austrije, Ajaxovog napadača Briana Brobeeya (20), Salzburgova Benjamina Šeška (19), kojeg nazivaju "novim Haalandom".

Tu su još i Jonathan Burkardt (22) iz Mainza, mladi francuski napadač Georginio Rutter (20) iz Hoffenheima, Chelseajev Albanac Armando Broja (20) i Švicarac Noah Okafor (22) iz RB Salzburga.

Kopirati
Drag cursor here to close