Traže se stoper i špic

Rođeni u četvrtak idu u Tursku, s pojačanjima ili bez njih

Nakon slobodnog dana u nedjelju treninzima će nogometaši Veleža nastaviti danas, a za utorak je zakazana prijateljska utakmica sa Željezničarom.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2021. u 10:30 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bit će to druga provjera Veleža u ovim zimskim pripremama, nakon one prve i 0:1 poraza od Tuzla Cityja. Od vremenskih uvjeta ovisit će gdje će se igrati protiv Željezničara, najvjerojatnije u Čitluku, jer stadion Bare ima najbolji teren. Istog dana, u utorak, svi treneri i igrači bit će podvrgnuti testiranju na Covid-19.

Naime, u četvrtak će mostarska momčad otputovati na pripreme u Antalyju, a u Tursku se sada može samo uz negativan PCR test. To znači da će do četvrtka Velež morati naći neko pojačanje, ako misle da prođe s njima glavni dio priprema, jer vremena je sve manje. 

"Probat ćemo dovest nekoga u ovih nekoliko dana, a ako ne uspijemo, idemo s tim što imamo", poručio je trener Dudić koji je još na početku priprema kazao kako mu je prioritet pronaći stopera i napadača.

Stoperske pozicije ionako su bile problematične još kroz sezonu, a mjesto u navali se upraznilo odlaskom Fejsala Mulića u Koreju. Mulića je trebao zamijeniti grčki napadač Panagiotis Moraitis koji je u prošloj godini igrao za podgoričku Budućnost, no kada su u Veležu očekivali da Grk dođe jer je pristao na njihove uvjete, javio se dan kasnije i zatražio još novca. 

"Imali smo dva, tri već završena igrača i kada smo već mislili da smo riješili obadvije pozicije, njihovi menadžeri postavljali su nove uvjete. Ali, tako to ide s igračima", dodao je Dudić, potvrdivši da je među tim igračima bio i Moraitis.

Bilo kako bilo, Dudić radi s ovim što ima, a protiv Željezničara bi priliku trebali dobiti svi osim Omara Pršeša koji vuče ozljedu.

"Pršeš ima istegnuće zadnje lože, nije igrao protiv Tuzle, a neće ni protiv Željezničara. Njega očekujem da bude u punom pogonu prvi dan priprema u Antalyji", zaključio je Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close