Start u četvrtak

Dudić o pojačanjima: Bilo je pregovora, ali zahtjevi su bili previsoki

U četvrtak će s pripremama za nastavak sezone početi i mostarski Velež. 
Sport / Nogomet | 11. 01. 2021. u 14:08 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Feđa Dudić izvršit će prozivku svojih igrača čime će početi zimske pripreme Rođenih. Trenirat će na svom stadionu sve do 16. veljače kada će opet otputovati u Antalyju.

U ovom turskom ljetovalištu Velež se priprema posljednje tri zime, a otputovat će i ove godine, bez obzira što zbog pandemije vladaju drugačiji uvjeti.

"Turska je od nove godine uvela da je obavezan test na korona virus za sve koji dolaze, tako da ćemo se i mi testirati neposredno pred put. Što se drugih stvari tiče, od agencije smo dobili potvrdu da možemo normalno odigravati utakmice, tako da ni tu neće biti problema", kaže trener Feđa Dudić.

U Turskoj su dogovorene tri utakmice, a dva protivnika već su dogovorena. Bit će to ruski prvoligaš Himki i drugoligaš Krila Sovjetov. Do Turske odigrat će dvije utakmice, a prva provjera bit će 27. siječnja protiv Tuzla Cityja koji će se pripremati u Ljubuškom.

Na pripremama će se pojaviti svi igrači koji su pod ugovorom, a jedino će Dario Ferreyra malo kasniti jer ima malih problema s letovima iz Brazila nazad u BiH.

Na prozivku bi trebali doći i trojica igrača koji su zbog ozljede propustili ili kompletnu ili dobar dio jesenske polusezone, Dino Hasanović, Seid Behram i Konstantin Češmedžijev, za koje Dudić vjeruje da će u punoj spremi biti najveće pojačanje za njegovu momčad. Prinova, zasad, još nema, iako su se spominjala moguća pojačanja, poput Besima Šerbečića.

"Imali smo pregovore s nekima, ali ništa nije realizirano. Nešto zbog toga što nama nije odgovaralo ili što financijski nismo mogli iznijeti zahtjeve. Tražimo još, ali žurit se sigurno nećemo", dodao je Dudić. 

Kopirati
Drag cursor here to close