Radna atmosfera

Rođeni spremni za nastavak sezone, Vrapčići dobivaju tribinu za Red Army

"Ako se i dozvoli nastavak natjecanja u Premijer ligi, utakmica će se igrati pred praznim tribinama neko vrijeme", pojašnjavaju iz kluba.
Sport / Nogomet | 30. 04. 2020. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nogometaši mostarskog FK Velež zbog pandemije koronavirusa nisu u mogućnosti igrati niti održavati timske treninge na svom stadionu u Vrapčićima, radovi na održavanju zelenih površina nisu stali, kao ni izgradnja istočne tribine za navijačku grupu Red Army.

Prilikom dolaska na stadionu Rođeni zatiče se radna atmosfera u pravom smislu te riječi. Prskalice na zelenoj površini, natopljena trava vodom i zvukovi mašina na istočnom djelu stadiona jasan su bili pokazatelj da se radovi odvijaju punom parom i da se Stadion Rođeni brižno sprema za nove utakmice.

Iz kluba kažu kako spremno žele dočekati dozvola nadležnih institucija za nastavak Premijer lige i utakmica u kojima planiraju ostvariti nove uspjehe, piše Klix.

Zbog toga mostarski nogometaši dolaze na stadion i rade individualne treninge prema programu koji im se dostavi iz kluba jer se pridržavaju naloženih mjera zaštite od koronavirusa prema kojima se ne može okupiti više od pet osoba na jednom mjestu.

Iz istog razloga je manji broj i radnika koji su angažirani na izgradnji istočne tribine, zbog čega je unatoč intenzivnom radu produktivnost znatno umanjena, tako da je moguće i polongiranje roka završetka radova koji je bio predviđen za kraj svibnja.

"Ne može biti više od pet radnika na terenu pa se time znatno umanjuje i produktivnost rada", pojašnjavaju iz kluba.

No, to je sada najmanji problem jer se čeka odobrenje za treninge i vraćanje igrača na teren.

"Ako se i dozvoli nastavak natjecanja u Premijer ligi, utakmica će se igrati pred praznim tribinama neko vrijeme", pojašnjavaju iz kluba.

No, ukoliko se to dogodi ističu da znaju kako će njihovi navijači biti uz njih, a završetak tribina za Red Army i povratak navijača bit će kažu praznik navijača i igrača mostarskog FK Velež.

Kopirati
Drag cursor here to close