Jadranski derbi

Rođeni Splićanin srušio Hajduk u sudačkoj nadoknadi

Nino Galović bio najviši u skoku pred domaćim vratima nakon udarca iz kuta i donio vrijedna tri boda Rijeci koja je tako ostala u igri čak i za drugo mjesto na kraju prvenstva koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.
Sport / Nogomet | 20. 07. 2020. u 00:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pixsell / Rijeka je na Poljudu svladala Hajduk identičnim rezultatom kojim su nedavni Bili pobijedili Dinamo u gostima

Hajduk i Rijeka odigrali su veoma zanimljiv i sadržajan Jadranski derbi pred praznim Poljudom. Završio je rezultatom 2:3, a Riječani nose tri kapitalna boda koja bi im na kraju mogla značiti drugo mjesto na kraju ovosezonske HNL karavane.

U vrlo sadržajnom Jadranskom derbiju Rijeka je dva puta vodila golovima Čolaka (19, 44), Hajduk se dva puta uspijevao vratiti preko Eduoka (39) i Caktaša (69-11m), ali nakon što je Galović (90+3) u sudačkoj nadoknadi postigao i treći pogodak za goste domaći više nisu imali vremena za povratak.

Galović bio najviši u skoku pred domaćim vratima nakon udarca iz kuta i donio vrijedna tri boda Rijeci koja je tako ostala u igri čak i za drugo mjesto na kraju prvenstva koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Rijeka je ostala četvrta na ljestvici, ali sada ima 61 bod, jedan manje od drugog Osijeka i treće Lokomotive, dok je Hajduk peti sa 57 bodova.

Ranije u nedjelju su Lokomotiva i Gorica na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igrali 1:1 (1-0).

Osijek i Lokomotiva susreću se u posljednjem kolu, dok Rijeka dočekuje Istru.

Ako Osijek i Lokomotiva remiziraju, Rijeka bi pobjedom osvojila drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close