Velež na Pecari

Rođeni nakon "pražnjenja" u derbiju u novi izazov

Čitavu proslavu i sve što se događalo nakon pobjede u mostarskom derbiju nogometaši Veleža morali su vrlo rano ostaviti po strani, jer već u utorak navečer igraju novi derbi.
Sport / Nogomet | 11. 08. 2020. u 08:15 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj put to je derbi 3. kola, hercegovački derbi Širokog Brijega i Veleža na Pecari. 

''Vjerujte da se utakmica sa Zrinjskim već zaboravila. Istina da nam to daje vjetar u leđa, kada pobijediš onda i narasteš, ali sve to moramo ostaviti po strani'', kaže trener Veleža Feđa Dudić. 

Koliko god je šef struke Veleža napravio majstorski posao motivirati svoje igrače, sada ih mora nekako podignuti, jer došlo je do velikog pražnjenja.

 ''Ima pražnjenja, fizički i psihički. Ima dosta umornih igrača, vidjet ćemo na zadnjem treningu kod koga je svježine ostalo. Treba se pripremiti da Veležu odgovorimo trkački'', dodao je Dudić.

 Rođene čeka jedna od tri stopostotne momčadi u dosadašnjem dijelu. Ekipa Tonija Karačića otvorila je sezonu s dvije pobjede i pokazala je da možda nisu bili u pravu oni koji Širokobriježane nisu gurali u krug najvećih favorita za naslov.

 ''Široki je dosta bolji u igri prema naprijed, radi se o mladoj momčadi, koja dosta trči. Po meni su Ćorić i Cipetić njihova glavna poluga. U zadnje vrijeme iskočio je mladi Jurilj, a Pervan je jako opasan na polušpicu. Igrali smo s njima prijateljsku, znamo koliko mogu i nema tu nikakvih nepoznanica'', zaključio je Feđa Dudić.

Utakmica između Širokog i Veleža igra se u 19 sati na Pecari, a prijenos je na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close